INFO



FRIDAY

15:00 - 15:30 - Girls training
15:30 - 15:45 - brake [15min.]
15:45 - 16:15 - U12 training
16:15 - 16:30 - brake [15min.]
16:30 - 17:00 - U16 training
17:00 - 17:15 - brake [15min.]
17:15 - 18:15 - OPEN training

training sessions are open ONLY for registered riders / participation in training sessions is optional

SATURDAY

10:00 - 10:15 - U12 group
10:20 - 10:35 - Quarterfinal (group 1)
10:40 - 10:55 - Quarterfinal (group 2)
11:00 - 11:15 - Quarterfinal (group 3)
11:20 - 11:35 - Quarterfinal (group 4)
11:35 - 11:50 - brake [15min.]
11:50 - 12:05 - U16 group
12:05 - 12:20 - brake [15min.]
12:20 - 12:35 - Semifinal (group 1 - 10 riders)
12:40 - 12:55 - Semifinal (group 2 - 10 riders)
12:55 - 13:35 - brake [40min.]
13:35 - 13:50 - Girls
13:50 - 14:05 - brake [15min.]
14:05 - 14:10 - Final (10 riders) part 1
14:10 - 14:20 - brake [10min.]
14:20 - 14:35 - Final (10 riders) part 2
              16:00 - Decoration



 

LOGAN DAVIDSON
ADRIEN RAZA
MICHAŁ AMBRUSZKIEWICZ
MARIUSZ WÓJT
MICHAŁ PUCHALSKI

 

REMIGIUSZ MICZEK
JĘDRULA TOMASZEWSKI
SEJMON SZILLAT
MAREK WOŁKANOWSKI
LEO VAN GEMMERN