INFORMACJE



PIĄTEK

15:00 - 15:30 - oficjalny  trening dla zawodniczek grupy Dziewczyn
15:30 - 15:45 - Przerwa [15min.]
15:45 - 16:15 - oficjalny trening dla zawodników grupy U12
16:15 - 16:30 - Przerwa [15min.]
16:30 - 17:00 - oficjalny trening dla zawodników grupy U16
17:00 - 17:15 - Przerwa [15min.]
17:15 - 18:15 - oficjalny trening dla zawodników grupy OPEN

udział w treningach mogą brać TYLKO zarejestrowani zawodnicy / udział w treningach jest nieobowiązkowy

SOBOTA

10:00 - 10:15 - grupa U12
10:20 - 10:35 - Ćwierćfinał (grupa 1) 
10:40 - 10:55 - Ćwierćfinał (grupa 2) 
11:00 - 11:15 - Ćwierćfinał (grupa 3) 
11:20 - 11:35 - Ćwierćfinał (grupa 4)
11:35 - 11:50 - Przerwa [15min.]
11:50 - 12:05 - grupa U16
12:05 - 12:20 - Przerwa  [15min.]
12:20 - 12:35 - Półfinał (grupa 1 - 10 zawodników) 
12:40 - 12:55 - Półfinał (grupa 2 - 10 zawodników) 
12:55 - 13:35 - Przerwa [40min.]
13:35 - 13:50 - grupa Dziewczyn
13:50 - 14:05 - Przerwa  [15min.]
14:05 - 14:10 - Finał (10 zawodników) cz. 1
14:10 - 14:20 - Przerwa  [10min.]
14:20 - 14:35 - Finał (10 zawodników) cz. 2
              16:00 - Rozdanie nagród 



 

LOGAN DAVIDSON
ADRIEN RAZA
MICHAŁ AMBRUSZKIEWICZ
MARIUSZ WÓJT
MICHAŁ PUCHALSKI

 

REMIGIUSZ MICZEK
JĘDRULA TOMASZEWSKI
SEJMON SZILLAT
MAREK WOŁKANOWSKI
LEO VAN GEMMERN